Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Kupévärmare från DEFADEFA motorvärmare

Varför Kupévärmare?

I ett kallt klimat är en effektiv kupévärmare i det närmaste omistlig. Rätt använd spar den både tid och förhöjer bekvämligheten. Som det nästan framgår av namnet fyller den främst två funktioner: den förvärmer bilens kupé och den håller bilens rutor isfria - något att vara evigt tacksam över under vinterns hårdaste månader.

Defas Termini har allt och lite till i prestandaväg av vad man kan kräva av en modern kupévärmare - tester visar på för marknaden ovanligt hög effekt och kraftfullt utblås av luft. Det sistnämda är oerhört viktigt för varmluftscirkulationen vid användning. Ju högre cirkulation desto snabbare uppvärmning och desto lägre energiåtgång.

En annan av Terminis konkurrensfördelar är dess litenhet: den är elegant svart, slank och kompakt. Den monteras enkelt under
handskfacket antingen på A-stolpen (främre passagerarsätet) eller på mittkonsollen (utrymmet mellan de två främre sätena). Efter att den monterats dit kan själva värmaren enkelt tas bort från fästet.

Termini använder en PTC-teknologi med smart värme, vilket innebär att kupévärmaren anpassar effekten till insugningsluftens temperatur. Detta innebär att när kupétemperaturen stiger sjunker effekten i motsvarande grad - något som spar ström.

För den säkerhetsmedvetna är Termini ett givet val, den har en automatisk säkring som bryter strömmen i 30 minuter vid överhettning. 

Kupévärmare - Monterat & klart - 2995kr

Motorvärmare - Monterat & klart - fr. 3995kr

Kupévärmare & Motorvärmare - Monterat & klart - fr. 5395kr

Boka tid enkelt online på kupevarmare.se

Vi erbjuder montering  i Stockholm, Malmö och Halmstad. Ring 0700 - 10 10 00.

Våra verkstäder

Vi erbjuder även montering av motorvärmare samt motorvärmare och kupévärmare.


Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer