Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till AUDI

Typgodkänd och original dragkrok till Audi

Är du i behov av dragkrok till din Audi? Hos oss finner du ett brett utbud av dragkrokar och elsatser av högsta kvalité och från marknadsledande tillverkare. Vi handlar våra Audi dragkrokar direkt från fabrik, utan mellanhänder och kan på så vis pressa priserna utan att minska på kvalitén. Vi erbjuder kompletta GDS-paket, typgodkända enligt Europeiska standarden EC 94/20 och anpassade för bruk i Sverige. Elsatsen som medföljer är av högsta kvalité och tillverkade av Erich Jaeger, Tyskland.

Montering av dragkrok till Audi

Köper du ett komplett dragkrokspaket från DRAGKROKSLAGRET ingår allt material som krävs för en komplett montering av dragkrok och elsats. Våra GDS-paket inkluderar som standard en canbus-anpassad elsats som vi tagit fram för att underlätta installation och montering. Elsatsen ATC-7s och Jaeger Cantrol kräver ingen omprogrammering/uppdatering vid installation i Audi bilar. Elsatsen är således perfekt vid GDS-installation. Vid montering av dragkrok till Audi rekommenderar vi att man läser igenom monteringsanvisningen noggrant, innan man påbörjar monteringsprocessen.

Vilken dragkrok skall jag välja om min Audi har S-line kjolpaket?

Generellt för Audi är att bakspoiler måste demonteras från bilen samt baklampor och inredning i bagageutrymmet. Har din Audi S-paket, S-line, R-line eller liknande kjolpaket rekommenderar vi en avtagbar dragkrok av typen vertikal. Är du osäker rekommenderar vi montering av en fast dragkrok av märket DKL då dessa kan uppgraderas till vertikal avtagbar då dragkroksbalken är modulbyggd.

Dragkrok till Audi A4

Audi A4 är en av de fordon vi monterar flest dragkrokar till. För montering av dragkrok till Audi A4 krävs det en del specialverktyg, detta i kombination med vårt ständiga erbjudande, Monterat & Klart 4995kr gör att vi monterat nästan 100 dragkrokar till specifikt Audi A4 avant under 2015. DRAGKROKSLAGRET erbjuder flera attraktiva dragkrokspaket för GDS-mekanikern, till exempel original Westfalia, komplett OEM paket med fast eller avtagbar dragkrok, eller dragkrokspaket av högsta kvalité från Alexo och DKL. Vår dragkroksmontörer är experter när det kommer till montering av dragkrok till Audi och utför en komplett montering på ca 3 timmar (med 7-polig canbus-anpassad elsats). Gör som hundratals andra, beställ ditt dragkrokspaket från DRAGKROKSLAGRET. Sök rätt material genom att ange ditt reg nr ovan, alternativt ”klickar” du dig vidare i menyerna nedan.

Dragkrok till Audi A6

Dragkrok till Audi A6 anses av de flesta en självklarhet. Audi A6 är en alltmer vanlig bil i villaområden där behovet av dragkrok är stort. I kombination med vridstarka motorer och bra dieselalternativ utgör Audi A6 ett ytterst kompetent dragfordon. Viktigt att tänka på, framförallt när det kommer till de nyaste modellerna är eldragningen. Då baklamporna på Audi A6 är av LED typ samt är kopplade mot bilens ECU mha. Multiplexa kablar är det ytterst viktigt att elsatsen som monteras kan hantera dessa funktioner på ett korrekt vis utan att skapa felmeddelanden. Elsatsen som ingår som standard i våra GDS-paket håller mycket hög standard och erbjuder både LED-funktionalitet och styrning av Multiplexa kablar, således kan du känna dig trygg att köpa ett komplett dragkrokspaket med bilspecifik dragkrok och elsats till Audi A6 från DRAGKROKSLAGRET.

Populäraste kategorierna inom dragkrok till Audi

Dragkrok Audi A3 Sportback Dragkrok Audi A4 Dragkrok Audi A6

78002

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer