Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Certifieringar och garantier

Vid köp av dragkrok från DRAGKROKSLAGRET skall du känna dig 100% trygg. Vi arbetar kontinuerligt med certifiering och godkännande från externa organ.

Patent och registreringsverket

Patent och registreringsverket (PRV)

DRAGKROKSLAGRET innehar varumärkesskydd för flera varumärken, bland annat: DRAGKROKSLAGRET, DKL Towbar Systems Sweden, Alexo Towbars Sweden, Dragkrok.net och SLÄPVAGNSLAGRET. Vi arbetar kontinuerligt med att skydda våra varumärken då dessa utgör en stabil grund för hela vår verksamhet.

AAA rating Soliditet Bisnode
(Inscannade logotyper från diplom tilldelade BilX Nordic AB Koncern ( DRAGKROKSLAGRET))

Högsta kreditvärdighet 2012,2013,2014,2015

DRAGKROKSLAGRET har dels genom stark organisk expansion och även genom företagsförvärv av Stockholms Bil och kaross AB inom koncernen utsetts med högsta kreditvärdighet av organ som Soliditet och UC. Dragkrokslagret innehar AA-rating hos Soliditet (Bisnode). Stockholms Bil och Kaross AB, som är den av Dragkrokslagret utsågs 2014 med det prestigefyllda brons-diplomet från Bisnode för högsta soliditet AAA och rating i 5-års tid. Stockholms Bil och kaross har även erhållit Högsta kreditrating från UC 2012 och 2014. Som kund hos oss kan du känna trygghet i att vi är ett starkt företag och kan stå bakom våra garantier till 100%, idag och i framtiden. Ett axplock av våra diplom genom åren finner du nedan.

Bronsdiplom AAA ratingAAA ratingAAA rating Stockholms Bil och KarossHögsta rating från UCUC högsta kreditratingSP diplomAA-ratingbetyg

Svensk e-cert

Trygg och säker e-handel

Genom certifiering från Svensk e-handelscertifiering e-cert.se uppfyller DRAGKROKSLAGRET dess högt ställda krav på säkerhet vid försäljning över internet. Svensk e-cert ställer bland annat krav på kryptering vid behandling av känsliga personuppgifter och vid betalning med kreditkort.

Motorbranschens riksförbund

Motorbranschens riksförbund

DRAGKROKSLAGRET, via Stockholms Bil och Kaross AB är certifierade enligt MRF och arbetar enligt de principer som fastställts i samarbete med Konsumentverket. Till exempel har vi som praxis att alltid följa beslut tagna från ARN (Allmänna reklamationsnämnden)

Konsumentverket regler om distanshandel

Dragkrokslagret följer rekommendationer fastställda från Konsumentverket för distanshandel. Det skall vara tryggt och säkert att handla på nätet!

Allmänna reklamationsnämndenAllmänna reklamationsnämnden

Skulle tvist uppstå vill vi klargöra med att vi har som praxis att följa beslut från ARN, oberoende dess utgång. Vi är ansvarsförsäkrade upp till 2Mkr per varje arbete som utförs av vår personal, en extra trygghet för dig som kund.


Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer