Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till KIA

Vi erbjuder lägsta prisgaranti på dragkrokar till Kia

Genom stora inköp direkt från dragkroksfabrikerna i Europa kan vi erbjuda marknadens lägsta priser på kompletta dragkrokspaket till Kia bilmodeller. Under de senaste åren har Kia vuxit oerhört som bilmärke och tagit stora andelar av bilmarknaden, en av framgångarna beror säkerligen på att Kia erbjuder hela 7-års nybilsgaranti. Våra proffsmontörer monterar sammanlagt hundratals dragkrokar till Kia varje år och genom kontinuerlig utbildning och investering i moderna verktyg och högteknologisk utrustning kan du vara säker på att arbetet utförs med högsta precision. Samtliga dragkroksmonteringar sker fackmannamässigt i enlighet med instruktionsmanualen samtidigt som man tar hänsyn till biltillverkarens, Kia verkstadshandbok med föreskrifter om hur dragkrok skall monteras korrekt i Kia bilar.

Original dragkrok till Kia

Som världens största originaltillverkare och även uppfinnare av dragkroken har Westfalia även original dragkrok till Kia. Övriga dragkroksmärken som delvis tillverkas i samma fabriker/tidigare fabriker som Westfalia är Alexo och DKL. De avtagbara kuldelarna från ACS och Terwa bådar för mycket hög kvalité och hållbarhet. Dessa dragkroksmodeller ingår i DRAGKROKSLAGRETS utbud av bilspecifika dragkrokar till Kia och du finner dem inkluderade i våra populära GDS-paket.

Påverkas nybilsgarantin av montering av dragkrok på Kia?

Nybilsgarantin är en överenskommelse mellan säljare och slutkund och som extern/tredje part kan man inte påverka hur säljaren ställer sig till eftermontering av dragkrok. För att slippa denna problematiken erbjuder därför DRAGKROKSLAGRET hela 5-års garanti på samtliga GDS-paket och vid montering av dragkrok på Kia erbjuder vi 5-års funktionsgaranti. Samtliga dragkrokar är typgodkända enligt EC 94/20 för bruk i motorfordon i Sverige och har genomgått över 2 miljoner individuella tester på respektive fordon för att säkerställa funktion, hållbarhet och kvalité. Vi garanterar funktionen och passformen hos samtliga dragkrokar, oberoende märke eller dragkroksmodell. Du som kund kan känna dig trygg att köpa ditt dragkrokspaket från oss och slipper oroa dig över faktorer som nybilsgaranti eller liknande – det garanterar vi!

Dragkrok till Kia Ceed

Kia ceed eller c’eed är en bilmodell som blivit mycket populär i Sverige. Framförallt Kia ceed sportswagon (sw) som är deras kombimodell. DRAGKROKSLAGRET både säljer och monterar dragkrok till Kia ceed och har hundratals med monteringar som referens. Kia ceed finns både i halvkombi och ”hel”kombi modell och senaste året även som Pro-ceed, dragkrokarna till dessa skiljer sig åt så vid köp av GDS-paket var extra noggrann med att välja korrekt bilmodell och läs igenom information under respektive produkt för mer information om vilka fordon dragkroken passar. Kia ceed delar chassie med Hyundai i30 och flera dragkroksvarianter passar således både bilmodellerna. Vid osäkerhet är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst och prata dragkrok till Kia ceed.

Dragkrok till Kia Sportage

Vi säljer och monterar dragkrok till Kia Sportage, bilen delar chassie med Hyundai ix35 och en komplett dragkroksmontering tar normalt ca 4 timmar beroende på vald dragkrok och elsats. Normalt finns kablage till elsatsen baktill och montörerna slipper därmed dra kablar fram till motorn/bilens ECU. Vi erbjuder flera olika dragkroksmärken och modeller till Kia Sportage, Westfalia som är originaltillverkare och DKL, Alexo och Thule som övriga alternativ som erbjuder hög kvalité till ett attraktivt pris. Elsatsen som ingår som standard i våra GDS-paket håller högsta standard och är fullt kompatibel med standardfunktionerna för släp i Kia Sportage. Vi erbjuder även uppgraderingspaket för dig som önskar automatisk avstängning av PDC-sensorer vid inkoppling av släpvagn eller integrerad stabilitetskontroll över trailern. Skriv in ditt reg nr och sök korrekt material direkt. Vill du boka montering? Surfa in på www.dragkrok.net och boka montering av dragkrok till Kia Sportage online, Monterat & Klart 4995kr, Tillgängligt i Stockholm, Malmö och Halmstad.

Mest besökta kategorierna inom Kia

Dragkrok Kia ceed Dragkrok Kia Sportage Dragkrok Kia Venga Dragkrok Kia Sorento

78018

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer