Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till SKODA

Här hittar du bäst pris på dragkrokar till Skoda

Skoda är en del av VAG koncernen och har under senaste år arbetat aktivt för att förbättra sitt rykte som budgetmärke inom bilvärlden. I dagsläget erbjuder Skoda en bra kombination av kvalité, design och funktion till överkomligt pris. DRAGKROKSLAGRET erbjuder OEM dragkrok från vår tyska leverantör Westfalia samt våra övriga dragkroksmärken Alexo, DKL, Steinhof och Thule med högsta kvalité och med perfekt passform. Skoda delar ofta chassie med Volkswagen (VW), detta innebär att dragkroksmodellerna kan passa både Skoda och VW bilmodeller.

Störst utbud av dragkrokar

Sedan starten 2007 har DRAGKROKSLAGRET aktivt arbetat med att pressa priserna på dragkrokar på den Svenska marknaden. Till skillnad mot våra konkurrenter som bedriver drop-shipping verksamhet erbjuder vi ett lager i Halmstad med över 10 000 produkter på hyllan. Detta innebär att vi kan leverera dragkrok till samtliga Skoda modeller redan samma dag du lägger din beställning. Alla ordrar hanteras manuellt och våra säljare kontrollerar alltid att dragkroken som beställts passar just din Skoda bilmodell (förutsatt att du angivit registreringsnummer vid beställningen).

Dragkrok till Skoda Octavia

Skoda Octavia är en av Sveriges mest sålda bilar och 2015 levererade DRAGKROKSLAGRET hela 180 kompletta GDS-paket med dragkrok och elsats till Skoda Octavia modeller. Våra dragkroksmekaniker monterade tillsammans hela 48 dragkrokar till Skoda Octavia, nästan en i veckan! Vi vågar påstå att vi är experter när det kommer till montering av dragkrok till Skoda Octavia. Gör som över 200 kunder gjorde 2015, beställ montering i Stockholm, Malmö eller Halmstad genom att surfa in på www.dragkrok.net, fast pris Monterat & klart 4995kr. Eller välj mellan våra populära dragkrokspaket och montera dragkroken själv.

Dragkrok till Skoda Yeti

Skoda Yeti är en populär SUV i mellanklassen och vi har flera dragkroksalternativ av högsta kvalité till Sveriges lägsta pris. 2015 sålde/monterade DRAGKROKSLAGRET sammanlagt 50 dragkrokar till Skoda Yeti och det ser ut som en ökande trend. Inför 2016 har vi valt att lagerföra flera av våra dragkrokspaket till Skoda Yeti för att kunna erbjuda snabbast leverans och korta väntetider vid bokning av komplett montering i någon av våra verkstäder.

Tryggt att handla dragkrok från DRAGKROKSLAGRET

Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt utbud och support, Vi strävar alltid mot den perfekta siffran med 100% kundnöjdhet. 2015 hade vi 99,4% kundnöjdhet enligt statistik tagen från 1000 försäljningar och monteringar. Vår koncern är medlemmar i MRF ( Motorbranschens Riksförbund) och vi följer konsumentlagen och alltid råd från ARN vid tvister om det inte kunnat lösas på tu man hand. Som kund hos DRAGKROKSLAGRET lämnar du din bil i trygga händer, vi är ansvarsförsäkrade för att hantera bilar upp till ett individuellt värde på hela 2 000 000kr.

Populäraste kategorier inom Skoda

Dragkrok Skoda Octavia Dragkrok Skoda Yeti Dragkrok Skoda Fabia Dragkrok Skoda Superb

78035

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer