Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till TOYOTA

Dragkrokspaket med hela 5-års garanti till Toyota

Välj mellan fast eller avtagbar dragkrok, elkabelsats är inkluderad

DRAGKROKSLAGRET erbjuder Sveriges bredaste sortiment av dragkrokar till Toyota. Vi säljer original märkesvaror från ledande tillverkare i Europa som Westfalia, Brink, Alexo och DKL. Elkabelsats inår i våra populära GDS-paket, du väljer mellan fast eller avtagbar dragkrok. Våra produkter till Toyota håller högsta standard och är typgodkända enligt EC 94/20. Samtliga Gör-Det-Själv paket säljs med hela 5-års garanti!

Köpa dragkrok eller montera dragkrok?

Med lång erfarenhet inom dragkroksmarknaden har vi anpassat våra dragkrokspaket till Toyota för så enkel montering som möjligt. Genom stora inköp direkt från fabrik utan mellanhänder kan vi erbjuda marknadens lägsta priser på våra GDS-paket. Skall du köpa dragkrok skall du göra det från DRAGKROKSLAGRET, oavsett vilket dragkroksmärke, vilket elsats (standard gds-sats eller original bilspecifik elsats) så har vi marknadens bredaste utbud och lägsta priser. Vi erbjuder även komplett montering av materialet i våra verkstäder i Stockholm, Malmö och Halmstad. Kostnaden för enn komplett montering av dragkrok och elsats varierar beroende på vilken Toyota bilmodell du har och vilken typ av material som skall monteras/installeras. Generellt tar arbetet 3-4 timmar och kostar ca 2400kr. Är du osäker? Ring våra trevliga dragkroksexperter på tel. 0700-101000.

Elsats till Toyota

För att få el ut till släpvagnen eller trailern krävs det att du monterar en elsats av korrekt modell och som fungerar med just din Toyota. Vi säljer endast CE-märkta typgodkända elsatser och har stor erfarenhet av montering av dessa på Toyota. Vi marknadsför både Modul-baserade elsatser (canbus-anpassade elsatser) såväl som bilspecifika (original). Valet mellan de olika elsatserna kan verka svårt, är du osäker rekommenderar vi dig att välja den 7-poliga elsatsen som är inkluderad i dragkrokspaketet.

Dragkrok till Toyota Avensis

Toyota Avensis finns i både kombi- och sedanutförande och dragkrokspaketen skiljer sig något åt till dessa modeller. Enklast är att ange ditt registreringsnummer längst upp på sidan och du får fram korrekt material. Skulle du fortfarande vara osäker, läs monteringsanvisningen som finns att ladda ner under respektive dragkrokspaket. När du lägger din beställning finns det även möjlighet att ange ditt reg nr i meddelandefältet så utför våra orderläggare en manuell kontroll att dragkroken passar din Toyota Avensis. Storsäljaren 2015 var fast dragkrok till Toyota Avensis kombi av märket Westfalia som även är OEM (Original) till just Toyota Avensis.

Dragkrok till Toyota RAV4

Är du ute efter dragkrok till Toyota RAV4? Våra GDS-paket är smidiga att montera och installationsanvisningarna som medföljer är omfattande och oftast på Svenska. När det gäller dragkrok till Toyota RAV4 rekommenderar vi att man har lite mekar-kunskaper sedan tidigare då monteringen är i det svåraste laget. Framförallt dragkrok till Toyota RAV4 2000 till 2005 årsmodeller. Kontakta vår kundtjänst för mer information eller välj kategori nedan för att hitta den bästa dragkroken till din fantastiska Toyota.

78040

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer