Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till VOLKSWAGEN

Typgodkänd dragkrok och elsats till Volkswagen från DRAGKROKSLAGRET

Vi erbjuder Sveriges bredaste sortiment av märkesdragkrokar till Volkswagen, samtliga av högsta kvalité och med perfekt passform för att underlätta montering av dragkrok och installation av elsats till Volkswagen. Alla dragkrokar från DRAGKROKSLAGRET innehar korrekt typgodkännande EC 94/20 vilket innebär att det inte är besiktningskrav vid montering i fordon som är helfordonsgodkända (de flesta bilar tillverkade år 2000 eller nyare). Elsatsen som ingår som standard är canbus-anpassad och tillverkad efter våra specifikationer med över 10 års erfarenhet av dragkroksmonteringar. Till skillnad från en bilspecifik elsats kräver ATC-7s och Jaeger Cantrol ingen uppdatering av bilens mjukvara för full funktionalitet. Elsatsen fungerar direkt efter installation vilket gör den optimal för GDS-mekaniker. Våra elsatser har dessutom betydligt högre hållbarhet i Nordiskt klimat då hela den elektroniska modulen är inkapslad och fastgjuten i sitt hölje vilket gör det omöjligt för fukt att tränga in.

Vilken dragkrok skall jag välja om min Volkswagen har R-paket?

Volkswagen har ett sportpaket med benämning R-design. Vid dragkroksmontering är detta extra viktigt eftersom designen på bakspoilern kan påverka slutresultatet och hur pass stor åverkan som måste göras för att dragkroken skall ”sticka fram”. Under varje specifik produkt finner du mer information om exakt vilka bilmodeller just den dragkroken passar. Vid osäkerhet kontakta vår kundtjänst för mer information på tel. 0700-10 10 00.

Bilspecifik original elsats till Volkswagen

Nyare Volkswagen modeller erbjuder avancerade släpvagnsfunktioner så som stabilitets-kontroll, aktiv styrhjälp, frånkoppling PDC sensorer och justering av motorparametrar för kompensering vid högre belastning på dragkroken. För att aktivera dessa funktioner krävs inkoppling av en bilspecifik ”original” elsats och vidare krävs en uppdatering av bilens mjukvara.

Uppdatering bilens ECU vid montering av bilspecifik elsats

Våra verkstäder är utrustade med CAN-finder instrument för hantering av Canbus signaler och korrekt inkoppling av bilspecifik elkabelsatser, dessutom har vi 2015 investerat i ytterligare högteknologisk programmeringsutrustning som gör det fullt möjligt att aktivera samtliga trailer-funktioner på Volkswagen bilar, något som tidigare endast erbjöds av märkesverkstaden. Vi använder Westfalia original programmeringsutrustning och det är endast denna och original märkesdiagnostikutrustning som kan aktivera samtliga trailer funktioner. Vissa verkstäder använder sig av billigare universal-utrustning så som Autocom OBD tool eller liknande, dessa kan INTE aktivera alla funktioner.

Dragkrok till Volkswagen Golf

DRAGKROKSLAGRET erbjuder flera kompletta och bilspecifika dragkrokspaket till Volkswagen Golf. Golf finns i flera varianter: Golf Variant, Golf Cross, Golf Plus och vanlig Golf halvkombi, dragkrokarna till dessa bilmodeller skiljer sig åt, för att säkerställa val av korrekt modell anger du ditt reg nr längst upp på sidan och gör en sökning. Dessutom går våra handläggare igenom varje dragkroksorder manuellt och matchar reg nr med vald dragkroksmodell. Finns det tvivel om det är korrekt dragkroksmodell tar vi kontakt med er och erbjuder alternativa dragkroksmodeller till Volkswagen Golf. Under 2015 monterade vi över 100 dragkrokar till Volkswagen Golf, vi anser att vi är dragkroksexperter när det kommer till Volkswagen Golf dragkrok.

Dragkrok till Volkswagen Passat

Vi har alltid dragkrokar till Volkswagen Passat lagerförda för snabb leverans till hela Sverige. Vid montering av dragkrok till Volkswagen Passat krävs demontering av bakspoiler och baklampor. Var extra försiktig vid demontering av baklampor då dessa har en tendens att spricka, använd bra verktyg och arbeta metodiskt. Våra montörer har flera års erfarenhet av montering av dragkrok till Volkswagen Passat och arbetet utförs fackmannamässigt med rätt utrustning för att uppnå ett perfekt resultat. Vill du montera själv rekommenderar vi våra populära GDS-paket som du finner genom att ange ditt reg nr och gör en sökning. Samtliga dragkrokar från DRAGKROKSLAGRET är modellspecifika med perfekt passform och har hög kvalité och korrekt typgodkännande EC 94/20 för bruk i Sverige.

Mest besökta dragkrokskategorierna till Volkswagen

Dragkrok Volkswagen Golf Dragkrok Volkswagen Passat Dragkrok Volkswagen Caddy Dragkrok Volkswagen Touran

78041

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer