Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrokslagret året som har gått

Publicerad : 2016-12-30 07:22:59
Kategorier : NYHETER - DRAGKROKSLAGRET

Dragkrokslagret året som har gått

Nu börjar år 2016 lida mot sitt slut och vi välkomnar 2017. Vi på Dragkrokslagret har gjort en återblick på året som har gått. Vi har kundanpassat vår hemsida så att ni som kunder ska tycka det är enkelt att köpa en dragkrok, skriv in ditt reg nummer och dragkroken som passar till just din bilmodell syns på skärmen. Vi erbjuder även självbokningssystem så att våra kunder kan boka när de sitter hemma på kvällen i lugn och ro, www.dragkrok.net. 

Vi på Dragkrokslagret kommer att synas även på de större mässorna runt om i landet under år 2017, så  om ni missade vår monter på årets största motormässa 2016 så har ni chansen även i år, den 25-29/1 hittar ni oss på mässan Allt om Bilar, Älvsjömässan i Stockholm samt Custom Motorshow, Elmia under påskhelgen. Missa inte våra utlottningar av biljetter till mässorna på facebook. 

Vi har utökat vårt utbud, vi är inte bara billigast på dragkrokar utan även på motor & kupevärmare från DEFA, för endast 4995:- monterar vi motor & kupevärmare i din bil. Oslagbart skönt att slippa frysa på morgonen när du hoppar in i bilen. 

Och sist men inte minst, vi monterar även LED ramp från Cree & Osram, fr 2995:-. Lys upp i mörkret, nu under våra mörka månader i Sverige så gäller det att synas på vägen och minimera risken för olyckor. 

Detta är en del av alla de saker som har skett under året och vi ser verkligen framemot ett nytt spännande år 2017 med massor av nyheter.

Gott Nytt år 

önskar vi på Dragkrokslagret 

Dela

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer