Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Eftermontera en dragkrok, vad ska man tänka på ?

Publicerad : 2016-08-30 09:56:50
Kategorier : NYHETER - DRAGKROKSLAGRET

Eftermontera en dragkrok, vad ska man tänka på ?

Eftermontera en dragkrok , vad ska man tänka på ? Nu när sensommaren har kommit och det är dags för att röja upp i trädgården, hämta barnens cyklar vid utflykter eller dags för att ge sig ut på campingsemester så krävs det att bilen har en dragkrok.

Oftast när man väljer dragkrok så utgår man från ens behov. Ska man använda dragkroken flera gånger i veckan så kan en fast dragkrok vara att föredra, fast dragkrok är det billigaste alternativet och den sitter alltid på plats. En avtagbar dragkrok finns i 3 olika utföranden, 1 avtagbar horisontell = den sitter som en fast dragkrok och nästan alla bilar får ett synligt urtag, men det billigaste alternativet av avtagbara dragkrokar. 2 vertikal avtagbar dragkrok= den sitter in underifrån dvs när du inte använder dragkroken så är det ett osynligt urtag. Denna rekommenderas till nyare bilmodeller som man ofta inte vill göra en synligt urtag på. Och sist men inte minst det 3:e alternativet den infällbara dragkroken, dock det dyraste alterantivet. På samma gång som det kan vara skönt att bara trycka på en knapp så fälls kroken ner så ska man ha med sig att i Sverige så sandar och saltar vi våra vägar vilket medför en risk att denna typ av dragkrok kan börja kärva. 

Vi på Dragkrokslagret har oavsett bil/årsmodell nästintill alla dragkrokar oavsett utförande på lager, för att boka tid kan du enkelt gå in på www.dragkrok.net och boka en tid när det passar dig. 

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta vår kundservice:) 

Hälsningar 

Dragkrokslagret 

Dela

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer