Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till BMW

Köp din dragkrok till BMW från DRAGKROKSLAGRET

Vi har hundratals olika dragkrokar till BMW, samtliga är bilspecifika och modellanpassade. För din trygghet är alla GDS-paket CE-märkta och innehar korrekt typgodkännande för bruk i Sverige EC 94/20. Fördelen att köpa dragkrok från DRAGKROKSLAGRET är, förutom det låga priset även att vi skickar från eget lager i Halmstad vilket borgar för snabba leveranstider.

Montera dragkrok på BMW bilar

Våra dragkroksmontörer är utbildade och genomför fackmannamässig montering av dragkrok till BMW. Vi erbjuder alltid 5-års garanti på utfört arbete! Våra verkstäder är specialanpassade för vårt ändamål och detta genomsyrar hela verksamheten, allt från anpassade låglyftar till speciella vinkelborrar och original clips-sortiment till inredningsdetaljer, allt handlar 100% om montering av dragkrokar. För mer information om våra verkstäder, se länkar nedan.

montera dragkrok i Stockholm montera dragkrok i Malmö montera dragkrok i Halmstad

Fast eller avtagbar dragkrok

Valet mellan fast eller avtagbar dragkrok till din BMW är till största delen en smaksak. Rent tekniskt skiljer sig fast dragkrok endast på punkten att den är just "fast" mot en avtagbar som enkelt kan demonteras när den inte används. För BMW med M-spoiler eller annat sportpaket rekommenderar vi vertikal avtagbar dragkrok från Westfalia, ACS och Terwa (ingår i DKL och Alexo sortiment), dessa krokar erbjuder minst åverkan på bakspoilern och har normalt en infällbar elsatshållare. Vänligen informera vid beställning om din BMW har M-paket eller om du har dubbla avgasrör, till exempel BMW 335i (då krävs det en extra hållare till dragkroken).

Dragkrok till BMW 3-serie E90/E91 touring

Inom kategorin BMW säljer vi flest dragkrokar till BMW e91, hela 100 GDS-paket 2015 och nästan lika många utförda dragkroksmonteringar. BMW 3-serie touring är en av Sveriges mest sålda bilar och erbjuder stor körkänsla i ett litet format. Vi har alltid ett stort utbud av dragkrokar till BMW e91 lagerförda i Halmstad och i Stockholm. Har du backsensorer / parkeringssensorer rekommenderar vi en avtagbar dragkroksmodell. Original dragkrok till BMW e91 är Westfalia och självklart hittar du ett stort utbud av Westfalia dragkrokar hos DRAGKROKSLAGRET. Boka montering eller köp ett dragkrokspaket till din BMW 3-serie touring.

Dragkrok till BMW 5-serie E60/E61 touring

BMW 5-serie erbjuder hög dragvikt (ca 2200kg beroende på dragkroksmodell) och smidig inkoppling av elsats baktill i kofferten. När det kommer till montering av dragkrok anser flera av våra mekaniker att BMW E61 är en favorit att montera dragkrok på, främst för att resultatet alltid blir perfekt och demontering av bakspoiler är relativt smidig i jämförelse med andra bilmärken. BMW 5-serie finns med M-paket / M-sport vilket innebär att bakspoilern är ”rundad” in mot bilens chassie. Detta innebär en större åverkan vid montering av dragkrok, men det finns modellanpassade dragkroksluckor att köpa till (original BMW). Är du ute efter dragkrok till din BMW E61 och har M-spoiler? Kontakta vår kundtjänst för mer information om vilken dragkroksmodell som anses passa bäst och ge minst åverkan.

Dragkrok till BMW 5-serie F11 touring

BMW F11 modellen lanserades 2010 och är en uppdatering från E61. Bilmodellen har ett stort lastutrymme och erbjuder komfort i högsta grad. BMW f11 är helfordonsgodkänd i Sverige och du slipper därmed besiktning vid montering av en dragkrok köpt från DRAGKROKSLAGRET. Samtliga dragkrokar som vi säljer och monterar innehar korrekt typgodkännande EC 94/20 för bruk i Sverige. Dragkrokspaket till BMW f11 modellen finner du billigast i Norden hos DRAGKROKSLAGRET. Kända dragkroksmärken som Westfalia och Thule, alltid ett stort utbud och flera på lager för omgående leverans.

BMW med M-paket, vilken dragkrok skall jag välja?

M-paket eller M-spoiler som det även kallas är ett sportpaket som finns på vissa BMW modeller. Chassiet på BMW fordon med M-paket skiljer sig inte från chassiet på ordinarie bilmodell, i teorin innebär detta att exakt samma dragkrok passar oavsett om du har M-paket eller ej. I praktiken har M-spoiler ett annorlunda utseende som ofta påverkar kapningen ur bakspoilern för att dragkroken skall ”sticka fram”. Vi har flera dragkroksvarianter som är anpassade för just BMW M-kjolpaket där hela dragkroksbalken går längre ner för att runda bakspoilern eller där det ingår en täcklucka som är modellanpassad. Läs igenom informationen under respektive dragkrokspaket eller ta kontakt med vår kundtjänst för mer information gällande dragkrok till BMW med M-spoiler.

Mest besökta dragkrokskategorierna

Dragkrok BMW 1-serie halvkombi Dragkrok BMW 3-serie touring Dragkrok BMW 5-serie touring Dragkrok BMW 5-serie Gran turismo Dragkrok BMW X1 Dragkrok BMW X3 Dragkrok BMW X5

78003

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer