Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till VOLVO V70

Dragkrok i GDS-paket till Volvo V70

Dragkrokspaket till Volvo V70 från ledande dragkrokstillverkare som Westfalia, Thule och Brink.

Paketen innehåller samtliga delar som krävs för en komplett montering. Monteringsanvisningen är enkel att följa och oftast med beskrivande bilder såsom piktogram som förklarar hur man går till väga för att på ett korrekt sätt montera dragkroken. Dragkrok till Volvo är för de flesta en självklarhet och hos Dragkrokslagret kan du köpa korrekt material, tryggt & säkert med snabba leveranser!

Mer information om de olika Volvo V70 modellerna nedan:

Dragkrokspaket till Volvo V70 1997 till 2000 ( modell P80 )

Den första modellen V70 hade beteckningen P80. Montering av dragkrok på äldre fordon innebär ofta en del gängning och rostlösning, elsatsen däremot brukar vara väldigt smidig att montera och i de flesta fall kan den kopplas in direkt på bilens baklampor(som man alltid gjort förr i tiden), då krävs det inget canbus relä eller liknande. För att vara på den säkra sidan skickar vi alltid med en komplett GDS-elsats.

Dragkrokspaket till Volvo V70 2000 till 2007 ( modell MKII MK2 )

Det finns flera varianter av Volvo V70 MKII, främst sett till motoralternativen. Volvo lanserade Bi-fuel (gasdrift) och CNG modellen för biogas. Det fanns även en LPG modell med lågtryckstankar för flytande gasol. Dessa olika hybridmodeller innebär en del problem vid montering av dragkrok, kontrollera därför extra noggrant att din V70 är besiktningsgodkänd (typgodkänd) för dragkrok. Detta gör du enklast genom att söka med ditt reg nr på transportstyrelsens hemsida. Kontrollera om det framgår släpvagnsvikt och kopplingsanordning under Tekniska data. Vid osäkerhet kontrollera monteringsanvisningarna och ta kontakt med vår kundtjänst, tel. 0700-10 10 00

Dragkrokspaket till Volvo V70 2007 till 2016 ( modell MKIII MK3 )

Den senaste Volvo V70 modellen erbjuder en smidig montering av dragkrok. Elsatsen som ingår i GDS-paketen är Canbus-anpassad och fungerar utmärkt till samtliga V70 modeller. Generellt är urkapning/sågning av spoiler minimal eller obefintlig (osynlig), detta gäller samtliga dragkroksmodeller och märken. Har du R-spoiler kan det krävas mer kapning, kontrollera monteringsanvisningen för mer information (du finner denna på varje specifika produktsida) eller kontakta vår kundtjänst så hjälper de till.

Hitta rätt dragkrok till just din bil genom att söka med ditt reg nr

Skulle du fortfarande vara osäker? Tvivla inte att ta kontakt med vår trevliga kundtjänst, tel. 0700-10 10 00

79855

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer