Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Dragkrok till VOLVO

Köp ett komplett dragkrokspaket till din VOLVO.

Dragkrokslagret säljer prisvärda och kvalitetsmärkta dragkrokar till de flesta Volvo-modeller från välkända varumärken såsom Westfalia, Thule, Alexo och DLK Towbar systems. För din trygghets skull säljs dessa märken med livstidsgaranti och alla dragkrokar är CE-typgodkända i enlighet med EUs föreskrifter. Typgodkännandet innebär att din Volvo inte behöver genomgå någon särskild besiktning efter montering. Det mest populära tillvägagångssättet för privatkunder är att montera hemma. För att möta detta behov har Dragkrokslagret utformat ett Gör-det-själv-paket som innehåller allt som behövs för en komplett dragkroksmontering på Volvo.

Dragkrok till Volvo V70

Hos Dragkrokslagret utför vi fackmannamässiga monteringar av dragkrok och elsats till Volvo V70. Total monteringstid kan skilja sig avsevärt beroende på årsmodell, skick på underrede och även beroende på vilken elsats som skall monteras. Normalt tar monteringen 3-4 timmar och efter avslutad dragkroksmontering fotograferas arbetet och montören fyller i ett besiktningsprotokoll för att kvalitetssäkra sitt arbete och framförallt för att du som slutkund skall känna dig 100% trygg att använda din nymonterade dragkrok på din Volvo V70 under flera års tid. Volvo V70 är Sveriges vanligaste bil och har varit så varje år i decennier. Volvo V70 kombinerar ett stort lastutrymme med komfort och elegans. Våra dragkroksmekaniker monterar i snitt 4 Volvo V70 dragkrokar varje vecka och vi vågar påstå att de är dragkroksexperter när det kommer till dragkroksmontering av just Volvo V70 dragkrok.

Dragkrok till Volvo V50

Volvo V50 har under senaste år varit en storsäljare bland mindre barnfamiljer i Sverige, barnfamiljer är ofta villaägare och därmed i behov av dragkrok till deras bil. 2015 sålde/monterade DRAGKROKSLAGRET nästan 100 dragkrokar till Volvo v50. Våra montörer föredrar montering av Thule fast dragkrok eftersom till Volvo V50 är dragkroksbalken i ett stycke och det blir minimalt med skruvande vilket i sin tur innebär att monteringen går snabbare. Vi har flera olika dragkroksalternativ, samtliga innehar CE-märkning och är modellspecifika dragkrokar till Volvo V50. Gör som över 100 kunder gjorde 2015, köp din dragkrok till Volvo V50 från DRAGKROKSLAGRET.

Dragkrok till Volvo V60

2010 presenterade Volvo V60 modellen. Volvo V60 är en kombimodell med mer körglädje och utstrålning än dess storebror V70 som visat sig omåttligt populär under senaste åren. Volvo V60 dragkrok monteras av våra mekaniker i Halmstad, Stockholm och Malmö, dragkroksmonteringen tar ca 3 timmar totalt (vid 7-polig canbus-anpassad elsats och Thule fast dragkrok). Har du R-spoiler, R-kjol, R-design paket? Isåfall rekommenderar vi en avtagbar vertikal dragkrok då dessa ger minst åverkan på bakspoilern. Hos DRAGKROKSLAGRET hittar du flera GDS-paket med bilspecifik dragkrok till Volvo V60. Vi erbjuder dragkrokar av högsta kvalité från märken som Westfalia, Thule, Alexo och DKL.

Vad händer med bilens garanti vid montering av dragkrok?

Vid fackmannamässig montering av korrekt utrustning skall inte bilens garanti påverkas. Detta är dock en överenskommelse mellan bilens ägare och säljare som inte tredje part kan påverka. Vid montering hos DRAGKROKSLAGRET har du som kund därför alltid minst 5-års trygghetsgaranti som omfattar hela produkten och arbetet. Skulle mot förmodan något fel uppstå med bilen under garantiperioden som härleds till en felaktig montering står vi för samtliga reparationer och även komplett ombesiktning (om det finns befogenhet för detta). Vi rekommenderar montering av Thule/Brink fast dragkrok till Volvo V70 eftersom denna dragkroken har en perfekt passform och extremt små varianser. När det kommer till val av elsats rekommenderar vi alltid ATC-7S då denna har en mycket hög kvalité och hållbarhet i jämförelse med övriga elsatser. I direkt jämförelse med Brink bilspecifik "originalelkabelsats så har ATC-7s endast 0,2% dokumenterade felaktigheter efter 1års användning mot hela 0,8% för bilspecifika elsatser. Vill du ha en enkel och trygg elsats, välj ATC-7s! Den ingår för övrigt i samtliga GDS-paket (förutom DKL paket - där det ingår en liknande elsats från Jaeger).

Vilken dragkrokstillverkare skall jag välja till min Volvo?

Dragkrok från Westfalia, Thule, Alexo och DKL till Volvo personbilar är samtliga typgodkända, har bra passform, CE-märkning och minst 2 års produktgaranti. Valet handlar mer om pris, tillgänglighet och utseende. Vi har olika rekommendationer på dragkrok beroende på vilken Volvo-modell som avses. För mer information eller vid osäkerhet kontakta vår kunniga support, tel. 0700-10 10 00 (vardagar 08-17).

För att söka rätt dragkrok till din bil, använd reg-nr sökningen högst upp på sidan. Alternativt kan du välja slutkategori nedan.

Dragkrok Volvo V40 Dragkrok Volvo V40 Cross country Dragkrok Volvo V50 Dragkrok Volvo V60 Dragkrok Volvo XC60 Dragkrok Volvo V70 Dragkrok Volvo XC70

78042

Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer