Hitta dragkrok till din bil

Fyll i ditt registreringsnummer

Välj bil

Motorvärmare och Kupévärmare från DEFA                      

Varför installera Motorvärmare och Kupévärmare från DEFA?DEFA motorvärmare

Att stiga ut i minusgrader kl 07.40 varje vintervardag för att mödosamt med blåfrusna händer skrapa rutor samtidigt som bilens motor går på tomgång för att värma upp bilen invändigt - vilket alltid tar lite längre tid än vad tålamodet tillåter - är en nästintill kollektiv svensk gemensam erfarenhet.

Det finns ett sätt att undvika förfrusna fingrar och förlupna förbannelser samtidigt som det alltid vagt kända miljösamvetet stillas en aning. Med motorvärmare och kupévärmare tas de onödiga utsläppen nästintil helt bort. Den teknologiska forskningscentralen VTT i Finland har i en forskningsrapport konstaterat att i jämförelse med en kallstartad bil reduceras koldioxid- och kolväte-utsläpp med 99% och  kväveoxidutsläpp minskar med 50% med om bilen använder motorvärmare.

Men att använda motorovärmare och kupévärmare är inte bara ett sätt att mota ett dåligt samvete utan det finns även en ren komfortaspekt. Du minskar bilens bränsleförbrukning med upp till 32%, du får en bil som alltid startar oavsett temperatur utomhus och du slipper skrapa isiga rutor.

Vad är en motorvärmare?

En elektrisk motorvärmare förvärmer bilens motor, vilket gör att motorn inte behöver arbeta lika hårt för att komma upp i rätt arbetstemperatur, något som sparar både tid och motorkraft.

Med DEFA Link kan du dessutom fjärrstyra motorvärmaren från din telefon.

 

Vad är en kupévärmare?

DEFAs kupevärmare är vad som genom förvärmning håller bilens rutor isfria men också kupén varm. Av ett konsumenttest utfört av Smartson framgår att Defas kupévärmare Termini har marknadens absolut högsta prestanda.  Även Kupévärmaren kan fjärrstyras med DEFA Link-appen.

Motorvärmare - Monterat och Klart - från 3995kr

Motor- & kupévärmare - Monterat och klart - från 5395kr

Boka tid enkelt online på kupevarmare.se

Vi erbjuder montering  i Stockholm, Malmö och Halmstad. Ring 0700 - 10 10 00.

Våra verkstäder

Notera att motorvärmarna är modellspecifika och bokning av montering krävs - allt för att säkerställa att du får rätt motorvärmare.


Verkstäder

Verkstäder

STOCKHOLM HALMSTAD MALMÖ

Visa våra verkstäder
OK
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer